logo autolease
Automotive News Publisher Jason Stein neemt afscheid
Automotive News Publisher Jason Stein neemt afscheid

Automotive News Publisher Jason Stein neemt afscheid

september 13, 2021


Keith’s raad: Probeer verschillende dingen, test nieuwe markten, wees niet bang om fouten te maken en, belangrijker nog, “veel plezier”.

Ik had geen betere mentoren kunnen hebben dan hij en Peter Brown.

Het was een wonderbaarlijke tijd vol met geweldige persoonlijkheden uit de branche, levendige autoshows, wereldwijde diners en vooral nieuwe vrienden.

Jaren later, nadat ik naar Detroit was teruggekeerd om redacteur te worden van Automotive Nieuws, stelde Keith een laatste vraag: “Wil jij de uitgever zijn?”

Was er een optie?

De kans om ons krachtige merk te laten groeien, omringd door uiterst getalenteerde, zeer toegewijde collega’s en gepassioneerde teamgenoten, heeft de afgelopen acht jaar een wonderbaarlijke reis gemaakt, compleet met een levendige transformatie naar nieuwe video’s, podcasts, virtuele auto-onthullingen, uitbreiding naar mobiliteit, vaste operaties, Canada en onze Leading Women-onderneming.

Temidden van dit alles was er een gemeenschappelijk thema onder de lezers: “Automotive Nieuws gewoon geen beat missen”, zeiden ze keer op keer tegen me.

Ongelooflijke teamgenoten. Heerlijke klanten.

Geweldige momenten en mensen.

Dit merk is gevuld met nauwe banden, van mijn zakenpartner voor 18 jaar, KC Crain, tot de twee mensen die me interviewden voor de baan toen ik een CAR-conferentie niet van een auto kende: Ed Lapham en Dave Versical.

Dat brengt me bij Dave, onze hoofd van de redactie, die niet alleen de gok waagde om de sportjournalist uit Midwest in te huren, maar hem ook een verhaal overhandigde om te schrijven op zijn eerste werkdag in oktober 2003.

Voormalig Ford en Chrysler marketing executive Joseph Campana was overleden.

Automotive Nieuws een schrijver nodig voor het verhaal.

‘Geef het aan de nieuweling,’ zei Versical, naar mij wijzend.

Ik kende Joe Campana niet van voormalig Brooklyn Dodger Roy Campanella.

Maar Dave leidde me, leidde me en leerde me, zoals hij de afgelopen 18 jaar heeft gedaan, zelfs tijdens zijn periode als Bloomberg-redacteur, toen we elkaar ontmoetten voor het ontbijt aan de oostkant van Detroit tijdens mijn bezoeken aan huis van mijn uitgeversoptreden in Europa .

Hij was mentor. En soms vertelde ik hem hoeveel ik bang was voor het podium dat mij was gevraagd.

‘Geen probleem,’ verzekerde Dave me, terwijl hij van zijn koffie nipte. “Je kunt het.”

Inderdaad, dat hebben we gedaan.

Laatste berichten

Over ons

Maarten Soetens
Blog Editor

Als ontzettende autoliefhebber vind ik het leuk om hier veel over te vertellen. Hou jullie dan ook actief op de hoogte met de laatste nieuwtjes.

Automotive News Publisher Jason Stein neemt afscheid
Voorstel aanvragen
Automotive News Publisher Jason Stein neemt afscheid